All you need

Försäljning, service och reparation av växellådor för vindturbiner

Connected Wind Services är den enda oberoende tjänsteleverantören i Europa som erbjuder både ett stort lager av plug and play-lösningar och byte av växellådor. Vår 25 år långa erfarenhet, våra omfattande resurser och starka lokala närvaro innebär att vi snabbt kan förse er med renoverade växellådor.

Vi kan även reparera och byta era växellådor och huvudaxlar på plats och med minimala stillestånd. I vårt omfattande utbud av tjänster för växellådor ingår även endoskopinspektioner och tornreparation av växellådor. Resultatet blir högre avkastning och längre driftstid med färre avbrott.

World_Map_small.jpg

Connected Wind Services har en stark lokal närvaro med starka band till den europeiska vindkraftsindustrin.

iconerGears.png
Gear_replacement.png

Renoverade växellådor av högsta kvalitet

Connected Wind Services levererar plug and play-lösningar av hög kvalitet snabbare än någon annan i Europa. Vi har en av Europas största fabriker för renovering av växellådor och ett stort lager av växellådor från kända tillverkare för turbiner upp till 3 MW.

Ta reda på mer
Renoverade växellådor av högsta kvalitet

Snabba och effektiva växellådsbyten

Connected Wind Services har den kunskap och erfarenhet som krävs för att reparera och byta ut växellådor och huvudaxlar på plats med minsta möjliga stilleståndstid. Våra omfattande resurser och starka lokala närvaro ger oss möjlighet att köpa in, leverera och byta ut era växellådor omgående och med minimala störningar.

Ta reda på mer
Snabba och effektiva växellådsbyten