Nyheter

All you need

Senaste nytt

Ny VD för säkrad tillväxt i Connected Wind Services

Nyutnämnda VD ska uppfylla ambitionen att expandera den i Danmark grundade oberoende serviceleverantören ytterligare inom den europeiska marknaden.

Läs mer
Service

Byte av en V90 kröjkrans i tuffa väderförhållanden

Det var långt ifrån en vanlig uppgift vindkraftsteknikerna från Connected Wind Services i Falkenberg stod inför, när en skadad kröjkrans på ett V90 vindkraftverk i Dintestorp, Jönköping skulle bytas. I själva verket var det bara andra gången som en kröjkrans ersatts på denna typ av vindkraftverk i Sverige.

Läs mer
Service

EnBW utökar sin verksamhet inom service och underhåll av vindturbiner genom förvärvet av den oberoende tjänsteleverantören Connected Wind Services

Stora tillväxtmöjligheter för service- och underhållsverksamhet/Stark marknadsposition i norra Europa och Tyskland/Högre konkurrenskraft genom ökad expertis

Läs mer
Service

Connected Wind Services och Kintech Global Services (P) Ltd. tecknar distributörsavtal för den Indiska marknaden

Connected Wind Services teckna ett distributionsavtal med den Indiska tjänsteleverantören Kintech Global Services (P) Ltd. (KGSPL). Distributionsavtalet omfattar reservdelar, huvudkomponenter samt tjänster och know-how för en mängd olika vindkraftverk installerade i Indien.

Läs mer
Service